Mic Dejun, Retete, sucuri si smoothies
Leave a comment

Smoothie cu Matcha & Maca Detox & Echilibru Hormonal

 

Aceste 2 Smoothies cu Matcha & Maca Detox & Echilibrare hormonala sunt preparate cu ingrediente sănătoase și de calitate. Pe lângă faptul că sunt absolut delicioase, acestea aduc și o multitudine de beneficii organismului nostru!

 

Acest Smoothie Verde Detox este ca și cum ai bea vitamine sub formă lichidă! Ingredientele acestui smoothie cu Matcha sunt alese cu atenție pentru a vă inunda corpul cu substanțe nutritive. Sunt necesare doar câteva fructe și legume pe care este posibil să le ai deja în frigider!

Beneficii ingrediente:

Banană: Bananele sunt o sursă excelentă de potasiu, iar dietele bogate în potasiu pot ajută la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea riscului de boli de inimă.

 

Spanacul are o aromă neutră atunci când îl adăugați la un smoothie. Încărcat cu fier și alte minerale, vitamine, acizi grași omega-3, magneziu, proteine, antioxidanți, fibre și putere antiinflamatoare. Spanacul este un campion care stimulează imunitatea.

 

Matcha: Cunoscut drept cel mai sănătos și rar sortiment de ceai verde japonez, Matcha este apreciat în întreaga lume, cu beneficii uimitoare pentru sănătate.

Spre deosebire de alte tipuri de ceai verde, frunzele de matcha sunt utilizate în întregime, cresc în plantații speciale și sunt măcinate într-o pudră fină ce este preparată manual, printr-un proces complex. Frunzele sunt crescute la umbră, motiv pentru care sunt bogate în clorofilă, aceasta având proprietăți detoxifiante.

 

Maca: este un adaptogen, adică se adaptează unor dezechilibre specifice în organism și ajută la rezolvarea lor. Considerată un super-aliment, Maca face parte din familia cruciferelor (varză, broccoli, ridiche, nap, ș.a.), având conținut important de vitamine (B1, B2, C și E), minerale esențiale (din care Magneziu, Calciu, Seleniu, Fier), acizi grași esențiali (acid linolenic (Omega 6 si 9) și aminoacizi.

Ingrediente Smoothie cu Matcha:

 Smoothie Detox cu Matcha 

Ingrediente Smoothie cu Maca Echilibrare Hormonala

Smoothie Detox cu Maca

 

Mod de preparare Smoothies!

 

 

 

Mai simplu de atât nu se poate! Introducem toate ingredientele în blender și vrum vrum vrum până ce totul se mixează bine.

 

RETETA VIDEO

ALTE RETETE RECOMANDATE

UNT DE COCOS HOMEMADE

 

Leave a Reply