Despre Mine

despre-mine

Cine sunt eu?

Eu sunt construită şi condusă de o multitudine de lucruri în continuă schimbare: din energie, gânduri, dorinţe, bucurii şi speranţe.

Numele meu este Floriana şi am ales devin nutrition coach, în dorinţa de a împărtăşi celor interesaţi de sănătate şi echilibru cât mai multe informaţii utile şi benefice!

Cu ce ocup eu?

Promovez echilibrul! Echilibrul prin nutriţie, prin un stil de viaţă sănătos, fără diete care impun restricţii calorice. Mi-am propus te ajut cu ceea ce înseamnă nutriţia echilibrată şi starea de bine! Sunt specializată în crearea de meniuri personalizate care te ajute în atingerea scopului într-un mod cât mai benefic şi de lungă durata.

Îmi doresc înlocuim cuvântuldietădin vocabularul nostru cu noţiunea de stil de viaţă echilibrat. Este obositor ţii o dietă pentru o perioada determinată de timp îţi supui organismul la un stres accelerat, timp în care slăbeşti, iar apoi aibă loc efectul de yo-yo şi revii iar la greutatea iniţială, ba chiar câştigi câteva kg în plus!

Este obositor şi pentru tine şi pentru organismul tău care resimte toate aceste modificări.

Acesta este drumul şi scopul meu, îndrum oamenii spre un stil alimentar echilibrat. Acest drum l-am descoperit acum 3 ani de zile prin intermediul unei persone foarte importante mie! A reuşit mi intre la suflet şi într-un moment critic din viaţa mea a început îmi deschidă apetitul spre o alimentaţie sănătoasă.
În felul acesta am descoperit pe pielea mea ce schimbări se pot produce la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Schimbarea mea!

Alimentaţia mea a cunoscut o schimbare destul de mare! Am început învăţ combin alimentele pentru o absorbţie cât mai rapidă şi benefică a vitaminelor şi mineralelor! Iar rezultatele nu au încetat apară! Am renunţat la produsele rafinate care includeau zahăr şi făină. Am încercat descopăr noi gusturi şi senzaţii, deşi poate la început nu a fost uşor, am descoperit acum simt mult mai energică şi mai sănătoasă!

Scurt Update: Alimentatia mea a cunoscut o schimbare! Eu nu mai abordez o alimentatie 100% vegană. Acest lucru s-a schimbat in ultimii ani. Fiecare din noi este diferit si este important sa testam si sa vedem ceea ce ni se potriveste noua cel mai bine.

verdeata-cos-prelucrat4

M-am schimbat foarte mult în aceşti ani. Am ales o cale în care eu personal cred foarte mult şi care pe mine m-a ajutat considerabil. Nu doresc neapărat te conving prin cuvinte ci mai degrabă prin fapte.

Consultatii in nutritie!

Sunt nutrition coach …..şi îmi doresc foarte mult va împărtăşesc cunoştinţele mele în aşa fel încât ajungem împreună la un echilibru, încetăm mai considerăm că pentru a slabi sau pentru a fi mai energici şi sănătoşi trebuie sacrificăm şi ultimul lucru care ne-a mai rămas şi anume renunţăm la mâncare!

Studiile mele sunt în domeniul alimentaţiei. Am terminat facultatea de Inginerie în Agronomie şi Masterul În Managementul Calităţii şi Inovaţiei în domeniul Agroalimentar. Apoi am urmat o specializare în nutriţie, în cadrul unei şcolii de nutriţie din Bucureşti unde am învăţat şi aprofundat legăturile imense care există între trup şi alimente.

Te încurajez contactezi pe facebook la adresa dolce far verde sau la adresa de email floriana@dolcefarverde.ro în vederea găsirii unui stil de viaţă echilibrat şi adaptat nevoilor tale.

Propun învăţăm împreună ce combinaţii culinare facem şi pe care le evităm. Si poate cel mai important de ce şi ce impact au asupra organismului!

O sa fie fun fun fun!!!