Alcalinizarea organismului este un subiect foarte controversat şi discutat. Există foarte multe păreri în contradictoriu – legate de aciditatea / alcalinitatea organismului, imi doresc să vă dezvolt subiectul într-un viitor articol. Ceea ce mi-am propus eu prin această reţetă – este doar să încercaţi un suc verde proaspăt stors! Ştiu că poate culoarea nu este foarte ademenitoare – dar senzaţia pe care o trăieşti după ce ai băut acesta “licoare” 🙂 – bate toate sucurile energizante existente prin magazine. Este o senzaţie de vibraţie energetică. Corpul este “invadat” de o mare cantitate de minerale – vitamine – electroliţi care execută un schimb rapid de energie cu noi. Creează imediat senzaţia că poţi să te duci să alergi o tură de parc 🙂
Dacă va temeţi că gustul nu ar fi foarte plăcut – veţi avea o surpriză! Putem să îl facem astfel încât şi gustul să fie foarte aromat!
Ingrediente suc kale:
– 3 fire de Kale
– 1 castravete mare
– jumătate lămâie
– 1 măr verde acrişor
– câteva fire de pătrunjel şi mărar
Mod de preparare suc kale:
Toate ingredientele se spală bine şi apoi se trec prin storcătorul de fructe prin presare la rece.
De ce storcător prin presare la rece?
– pentru ca legumele nu vor fi oxidate
– sucul are un gust mai intens si mai delicios
– are loc pastrarea tuturor nutrienţilor din legume
– pentru a intra repede în sistemul sanguin –asimilarea nutrienţilor se face rapid
– pentru a umple organismul energie pozitiva 🙂
Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi mai multe informaţii nutriţionale despre kale – vă invit să daţi click pe următorul articol!
Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să imi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol sau mă găseşti pe facebook dolce farverde 🙂. Poti da subscribe sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cunoutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!