Mic Dejun, Retete, retete vegane
Leave a comment

Guacamole – Pastă de avocado hrănitoare! Reteta video!

Ce este guacamole?

Toată lumea cunoaşte deja termenul de “guacamole” – ce s-ar traduce prin pastă de avocado 🙂 sau avocado mixat / mărunţit până la consistenţa de pastă cremoasă!

Ce îl face atât de special pe acest frumos “guacamole” este gustul, consistenţa cremoasă şi delicioasă pe care o oferă tuturor reţetelor unde este folosit fructul de avocado.

Ce este şi mai minunat este . . . în combinaţie cu vlăstarii de ridiche, broccoli şi muştar ne oferă un boost si mai puternic de energie. Iar gustul puţin iute este uşor de recunoscut datorită savorii si aromei oferite de mixul de vlăstarii. Dacă sunteţi curioşi aflaţi de ce vlăstarii sunt super bombe nutriţionale sau doriţi aflaţi despre efectele lor benefice asupra organismului, va invit citiţiVlastarii de broccoli si Vlastarii de ridiche.

guacamole-2-copy

Ingrediente:

-1 avocado copt

– jumatate de ceapă medie

– 2 rosii medii

– un praf de sare neiodată

vlăstari de ridiche, broccoli şi/sau muştar.

Curăţăm avocado-ul şi îl mărunţim fie cu ajutorul unei furculiţe sau unei spatule speciale de făcut piureul. Tăiem ceapa şi roşiile cubuleţe mici mici, adăugăm sarea şi amestecăm. Putem folosi crackers ca mine sau pur şi simplu feliuţe de ardei gras! Ornăm feliuţele cu un mix de vlăstarii healthy!

Gustul uşor iute este oferit de către un pachet complet de nutrienţi uşor asimilabili de către organism! Este un absolut curcubeu al aromelor 🙂

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să imi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol sau mă găseşti pe facebook dolce far verde 🙂. Poti da subscribe sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

guacamole

Vă urez Poftă bună!!!

 

 

 

Leave a Reply