Deserturi rapide, Deserturi vegane, Retete
Leave a comment

Unt de cocos homemade – Reteta Video!

 

Acest Unt de cocos este absolut yumilicious! Și putem să îl preparam acasă super ușor și fără bătăi de cap.

 

Ați dorit vreodată să vă faceți propriul unt de cocos acasă? dar nu știați cum? Atunci această rețeta este pentru voi. Necesită doar 1 robot de bucătărie cu o putere de minim 800W, 1 ingredient și 3 minute.

 

Această rețetă îți va schimba viața! Sunt o mare iubitoare de unt de nuci, dar acest unt de cocos zici că a apărut dintr-o altă dimensiune. Imi aduce aminte de gustul laptelui praf din copilarie! Eu personal ADOR nucile de cocos și abia așteptam să încerc această rețetă. Iar rezultatul este uluitor!

Ce fulgi de cocos să folosim?

Așa cum explic și în video-ul de mai jos – este necesar să folosim fulgi de cocos răzuiți și nu uscați. Rețeta nu va merge cu fulgii mici și uscați. Am testat și a ieșit un MARE nimic!

 

Cocosul mărunțit (răzuit) este destul de accesibil la preț în comparație cu untul de cocos deja preparat din comerț. În plus, este mai sănătos decât cele cumpărate din magazin, deoarece nu conține aditivi sau conservanți.

 

Unt de cocos homemade

Cum să folosim untul de cocos?

Untul de nucă de cocos se potrivește cu aproape totul: mâncat direct din borcan :P, ca topping pentru deserturile tale, în smoothie-urile tale … Și lista continuă și continuă! Testați cu toate rețetele preferate. Imaginatia nu are limite!

Ce ustensile folosim?

Următoarea parte importantă este echipamentul! Vă recomand cu mare drag să folosiți un robot de bucătărie, deoarece designul blenderelor nu favorizează amestecarea untului de cocos. Tinde să împrăștie fulgii și să nu le permită amestecarea.

 

Unt de cocos homemade

Ingrediente unt de cocos:

  – 200g fulgi de cocos răzuiți și atât!

Mod de preparare:

Așadar, asa cum v-am mentionat mai sus, cel mai bine folositi un robot de bucătărie pentru cele mai bune rezultate. Vrum vrum vrum amestec, amestec, amestec timp de 2- 3 minute până când obtin un unt de cocos cremos și delicios!

 

Untul de cocos lăsat la temperatura camerei se va întări așa cum se poate observa și in imaginea de mai jos 🙂

 

Unt de cocos homemade

RETETA VIDEO

 

ALTE RETETE RECOMANDATE

BATOANE PROTEICE

 

Leave a Reply