Retete
Leave a comment

Batoane Proteice cu ovaz si alune – Reteta Video

 

Aceste Batoane proteice merg de minune consumate la micul dejun, ca gustărică între mese și bineînțeles după un antrenament intens.

 

Conțin fulgi de ovăz, alune și pudră proteică vegană, curmale și puțină ciocolată! Aceste batoane proteice de ovăz sunt sănătoase si simplu de preparat.

 

Nu sunt coapte și singurul echipament de care ai nevoie este un robot de bucătărie.

Batoanele homemade sunt o variantă mult mai sănătoasă și mai ieftină decât opțiunile disponibile în magazine!

 

Sincer, după ce veți încerca această variantă, nu va mai fi nevoie să cumpărați batoane proteice ambalate niciodată! Nu numai că aceste batoane sunt incredibil de ușor de preparat, acestea se păstrează foarte bine și sunt super satisfăcătoare.

 

Încercați această rețetă, merge de minune pre – post antrenament și poate fi o gustare sănătoasă între mese sau dacă plecați la drumeție.

 

batoane vegane proteice cu ovaz  

 

Ingrediente batoane proteice

  • 150g fulgi de ovăz transformați în făină
  • 100g alune transformate în făină
  • 50g migdale
  • 30g pudră proteică Vivolife cu aromă de afine și acai
  • 120g curmale (5 curmale medjool)

Mod de preparare batoane proteice:

Pasul 1: Introducem fulgii de ovăz în robotul de bucătărie și mixam până ce îi transformăm într-o făină grosieră.

 

Pasul 2: Introducem alunele în robotul de bucătărie și vrum vrum vrum până ce totul se transformă într-o făînă grunjoasă.

 

Al 3-lea Pas: După ce am hidratat curmalele, le transferăm în robotul de bucătărie și mixam până ce se transformă într-o pastă de curmale. Acesta va fi indulcitorul nostru.

 

Pasul 4: Adăugăm peste pasta de curmale, făina de alune și ovăz. Mai adăugăm migdalele tăiate cu ajutorul unui cuțit. Le voi tăia grosier pentru o textura finală mai crocantă. Apoi adăugăm pudra proteică Vivolife. Mai mixam puțin și transferăm tot conținutul pe o foaie de copt.

 

Pasul 5: Cu ajutorul degetelor vom presa compoziția și vom forma un baton mare proteic (vezi video). Dăm compoziția la congelator pentru minim 3 ore sau cel mai bine peste noapte.

A 2-a zi opțional putem topi puțină ciocolată neagră vegană pe care o vom presăra peste batoane. Tăiem batoanele în dimeniuni egale și gata!!!

 

Ingredientele pudrei proteice Vivolife sunt naturale și neprelucrate, 100% pe bază de plante. Aceasta nu conține gluten, soia, conservați, coloranți, fără agenți de  îngroșare sau alte bazaconii.

Pudra proteică conține enzime digestive pentru o bună absorbție și proteine fermentate pentru o digestie optimă.

 

batoane vegane proteice cu ovaz

 

RETETA VIDEO BATOANE PROTEICE

 

 

Alte retete recomandate:

Bomboane proteice homemade

 

 

Leave a Reply