Deserturi rapide, Mic Dejun, Retete
Leave a comment

Smoothie bowl Multivitamin + Suplimente!

Smoothie bowl cu multivitamine

 

Recunosc că Smoothie bowl reprezintă unul din deserturile mele preferate. Uneori consum smoothie bowls ca mic dejun dar și ca desert sau un răsfăț între mese 🙂

 

Deși le poți considera un răsfăț culinar – totuși acestea conțin și multe vitamine și nutrienți atât de necesari organismului. Puteți considera aceste smoothie bowls niște deserturi care îți satisfac atât pofta de dulce dar în aceelasi timp îți hrănesc celulele și îți vitaminizează organismul!

 

Pudrele multivitamin folosite de mine sunt de 2 feluri și le gășiți în link-urile mai jos menționate!

 

Vivo Thrive este un complex 100% pe bază de alimente integrale și conține vitamine, minerale, probiotice și superalimente! Toate substanțele nutritive regăsite în pudrele THRIVE provin din alimente integrale, organice, pe bază de plante.

Fructele și legumele folosite sunt 100% naturale (neprelucrate) și uscate prin congelare pentru o valoare nutritivă maximă.

Ingrediente Smoothie bowl 1 – Zmeură & banane + Vit D

Smoothie bowl cu zmeura si banane

 

Ingrediente Smoothie Bowl 2 – Banane & Baby Spanac + Omega 3

Smoothie bowl cu multivitamine

 

Ingrediente Smoothie Bowl 3 – Piersici & Mure + Multivitamine

 

 

Mod de preparare:

Mai simplu de atât nu se poate! Introducem toate ingredientele în robotul de bucătărie sau blender și mixăm până ce obținem consistentă dorită.

Una din cele mai bune părți a acestor smoothie bowls o reprezintă toppingurile. Foarte simplu am adăugat câte o lingură fie de cacao nibs, fulgi de cocos, fulgi de migdale și fructe proapete.

Mai puteți adauga fulgi de ovaz, semințe de cânepă sau semințe de chia pentru un plus de fibre și proteine.

 

RETETA VIDEO

 

 

ALTE RETETE RECOMANDATE

BATOANE PROTEICE CU OVAZ

 

 

Leave a Reply