Retete, sucuri si smoothies
Leave a comment

Suc alcalinizant din măr – morcov şi iarbă de grâu!

V-am povestit deja într-un articol anterior despre faptul am început folosesc iarbă de grâu pentru a îmi detoxifia organismul. Am început cu doze mici pentru iarba de grâu are un efect detox foarte puternic. Şi pentru gustul nu este chiar cel mai plăcut – am încercat găsesc tot felul de combinaţii – pe care papilele mele gustative le accepte.

Prima variantă foarte bună pe care eu personal am testat-o si în care putem include iarba de grâu este aceasta:

Ingrediente suc alcalinizant:

– 1 casoletă iarbă de grâu microgreens

– 3 morcovi

– 2 mere medii româneşti

suc de la jumătate lămâie

 

 

Mod de preparare suc alcalinizant:

Introducem pe rând toate ingredientele în storcătorul cu presare la rece. Va recomand începeţi cu iarba de grâu. De ce? Pentru aceasta se stoarce cel mai greu şi nu ar fi indicat o introduceţi la final. Mie personal îmi place foarte mult combinaţia. Aromele se completează foarte ok. Este refreshing şi foarte bogat în antioxidanţi.

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să îmi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol. Mă găseşti si pe facebook dolce farverde 🙂.

Poti da subscribe sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

 

Leave a Reply