Retete, sucuri si smoothies
Leave a comment

Greenie smoothie cu spanac, vlastari si banana!

Am descoperit o combinaţie care mie îmi place foarte mult aşa îmi doresc o împărtăşesc cu voi. Este vorba despre o combinaţie interesantă, uşor dulceagă si alcalinizantă datorită vlăstarilor de nasturium şi a spanacului. O reţetă de smoothie care se dovedeşte a fi foarte săţioasă datorită fibrelor conţinute de banană şi curmale. Smoothie-ul de spanac poate fi introdus în alimentaţia noastră atât dimineaţa cat si înaintea / după antrenamentul de sală! Este o combinaţie care conţine o cantitate considerabilă de carbohidraţi complecşi dar vine la pachet cu o mulţime de proteine şi vitamine!

Ingrediente smoothie cu spanac:

– o cană de spanac

– 4 curmale medii

– 2 banane coapte

– o mana de vlăstari de nasturium (dacă nu ştii ce suntciteşte aici)

– 100 ml apă

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele mai sus menţionate într-un blender şi vrum vrum până se omogenizează şi devine un smoothie delicios de cremos.

Este absolut yummm, spanacul şi vlăstarii sunt plante verzi pline de clorofilăsângele plantei ne alcalinizează organismul. Ne simţim mai fericiţi, mai energici şi mai plini de vitalitate!

De dimineaţă sau după antrenament, aceasta băutură furnizează o super energie datorită carbohidraţilor care lansează treptat zahărul în sânge!

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să imi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol sau mă găseşti pe facebook dolce far verde 🙂. Poti da subscribe sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

 

 

Leave a Reply