locatii veg-friendly
Leave a comment

Sara Green – go veggie go green! Un restaurant pe gustul meu

Aventura Healthy in the city continuă cu o nouă locaţie – de această dată pentru mine continuă cu o binecunoscută locaţie 🙂 pe nume – Sara Green! O locaţie mică – cochetă, formată dintr-o echipă micuţă dar foarte muncitoare şi inventivă!

Gustul produselor Sara Green este aparte. De ce zic asta? Pentru că eu de-a lungul timpului am tot testat produsele lor şi pot să vă confirm că sunt absolut delicioase!

Locaţie!

Se simte de cum intri în restaurant că există o energie mişto – şi că echipa face treaba asta din pură pasiune şi dedicaţie pentru un lifestyle culinar sănătos şi vegan! Există 2 locaţii în Bucureşti unde puteţi încerca şi savura preparatele Sara Green, una este în piaţa Victoriei şi cealaltă pe bulevardul Nicolae Caramfil.


Povestea Sara Green!

De fapt, stand la poveşti cu Alex (fondatorul conceptului Sara Green) am descoperit că motivul pentru care a decis să deschidă acest tip de fast food se datorează unei experienţe profesionale trecute!

Alex a lucrat mult timp pentru companii de carne şi mezeluri şi astfel a descoperit că aceasta este o piaţă absolut teribilă şi murdară. În această industrie carnea este transformată atât de mult prin intervenţia substanţelor chimice – încât a decis că nu mai doreşte ca acest lucru să facă parte din viaţa lui si a familiei lui.

Preparate Sara Green!


Eu împreună cu Sibel şi Alex am discutat despre cum şi unde prepară alimentele, ce ingrediente folosesc, ce combinaţii alcătuiesc– totul pentru a oferi o calitate superioară clientelei!

Echipa Sara Green am cunoscut-o pentru prima oară în cadrul evenimentului VegFest dedicat vegetarienilor – acum aproximativ 1 an. Mi-au atras atenţia din prima prin produsele lor frumos aranjate, apetisante şi colorate.


Am încercat mai multe produse de-a lungul timpului dar primele 3 preferate în topul preferinţele mele sunt:
1. Plăcintă cu spanac + hummus ca garnitură 🙂
2. Veggie Burger (singurul lucru pe care l-aş schimba ar fi chifla – aş înlocui-o cu una din făină integrală)
3. Veggie Wrap care contine sosuri făcute – in house – din produse naturale!


Am avut de curând ocazia să degust un hummus altfel – puţin picant – dar foarte puţin picant – doar atât cât să îţi aromatizele şi mai bine papilele gustative. Eu de fel nu mănânc picant – nu îmi place – dar acest hummus mi-a lăsat o impresie foarte mişto. Acesta vine la pachet şi cu salată de tabouleh!


Am încercat si trufele – si tortul raw vegan de ciocolată – absolut delicicioase!!!  ♥♥♥


Şi … pentru prima oară am încercat paste integrale cu sos de caju! Absolut delicios! Deşi este din belşug – sosul de caju nu se simte greu / greţos! Pastele sunt integrale – ceea ce mă încântă şi îmi satisface cerinţele nutriţionale!


Vă recomand din tot sufletul şi cu toată convingerea preparatele Sara Green! Este vorba despre un restaurant în care se investeşte foarte mult timp şi iubire! O să vedeţi! Se simte din prima 🙂

Leave a Reply