Retete, sucuri si smoothies
Leave a comment

5 smoothies pentru a înlocui micul dejun – Reteta Video

Știu că suntem în secolul vitezei! Știu . . . pentru că și eu sunt mereu în viteză! De foarte multe ori mă surprind că am atâtea de făcut și mereu trebuie să mă grăbesc. Uneori trebuie să fac totul pe grabă ca să pot să le termin pe toate în timp util! Uneori pun frână – încerc să mă opresc – să fac lucrurile treptat. Alteori pur și simplu nu se poate! Și în acest sens, unul din lucrurile care mă ajută – este să îmi prepar un mic dejun rapid – care îmi va susține energia în prima parte a zilei.

Micul dejun este un smoothieeeeee! Acest smoothie este compus din fructe și legume. Vin în ajutorul vostru cu 5 idei de smoothies pentru 5 zile lucrătoare în care viteza luminii este mic copil pe lângă timpul de preparare al smoothie-ului 🙂

Ajutorul din bucatarie

Pentru a prepara smoothie-urile mult mai rapid – am un ajutor in bucatarie – Blenderul Perfect Smoothie G21! care este echipat cu un recipient 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă.

 

Smoothie nr 1 – Sunrise Orange

-2 portocale
 
-2 morcovi medii
 
-1/2 mango
 
-un vârf de linguriță pudră de turmeric
 
-50ml apa plată

Smoothie nr 2 – Enjoy the Sunshine

-1/2 mango
 
-200g ananas
 
-1 măr verde dulce acrișor
 
-100ml  lapte de caju

Smoothie nr 3 – Chocolate banana smoothie

-1 banană coaptă bine
 
-75g iaurt de cocos
 
-1 linguriță unt de migdale sau arahide
 
-1 lingură cacao
 
-1/2 linguriță scorțișoară
 
-150ml lapte caju

Smoothie nr 4 – Purple dream

-150g afine congelate
 
-1 banană coaptă bine
 
-300ml lapte caju
 
-1 lingură îndulcitor: nectar de cocos sau sirop de arțar

Smoothie nr 5 – Green summer

 

-1 mână de baby spanac
 
-2 linguri fulgi ovăz
 
-1 banană
 
-300ml lapte de caju
 
-1 lingură semințe chia

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să îmi spui cât de tare ţi se par reţetele :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol. Mă găseşti si pe facebook dolcefarverde 🙂. Poti da subscribe la blog sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

Retetele video le gasiti aici:

 

 

 

Leave a Reply