De curând mi s-a oferit frumoasa ocazie să susţin un workshop despre dieta – alcalină în cadrul evenimentului Agenda Bio – Ediţia Detox. Mă bucur mult că am luat parte la acest eveniment şi că am putut să deschid noi portiţe către o alimentaţie mai sănătoasă.
Conceptul workshopului:
Workshopul a fost conceput în 2 părţi, prima jumătate – parte teoretică şi apoi a doua jumătate – parte practică.
În prima jumătate a conferinţei am vorbit despre mai multe elemente importante care stau la baza unei alimentaţii sănătoase:
– despre termenul PH,
– am vorbit despre faptul că dieta alcalină nu este de fapt o dietă ci un mod de viaţă.
– am vorbit de asemenea despre îmbunătăţire digestiei, despre probiotice şi prebiotice
– nu în ultimul rând despre biobisponibilitatea anumitor combinaţii alimentare
Apoi am trecut la partea practică unde am creat un superb suc puternic alcalinizant din plante verzi. Legumele au fost stoarse cu ajutorul unui storcător cu presare la rece pentru a menţine toţi nutrienţi şi vitaminele.
Colaborare!
În cadrul aceastei conferinţe mi s-a oferit oportunitatea unei frumoase colaborări şi cu echipa Microgreens România – cu ajutorul cărora am reuşit să ridic standardul sucului la un nivel mult mai înalt. Cu ajutorul vlăstarilor folosiţi, sucul a rezultat mult mai aromat şi puternic alcalinizant.
Rezultate!
Sunt foarte plăcut impresionată de fiecare data cand îmi dau seama că oamenii sunt deschişi către nou, către natural şi către o mai bună sănătate. Toţi participanţii au fost foarte plăcut impresionaţi, cred că mulţi dintre ei nici nu se aşteptau ca sucul alcalinizant verde să aibă un gust atât de aromat şi bun. Reţeta o găseşti aici.
You must be logged in to post a comment.