locatii veg-friendly
Leave a comment

Wild Forest – un meniu vegan delicios!

Proiectul – Healthy in the citycontinuă cu o nou review – de această dată am testat produsele Wild Forest!
Nu este vorba despre un local / un restaurant ci despre o selecţie de produse vegane servite prin intermediul comenzilor online.

Produse sănătoase preparate cu dragoste şi atenţie pentru cei dintre noi care nu au timp de gătit, dar care totuşi îşi doresc o alimentaţie sănătoasă.

Despre Wild Forest

Am descoperit produsele Wild forest prin intermediul Alexandrei de la @aromaverde care mi-a oferit în dar un zucchini brownie. Din acel moment am hotarat este necesar facem un review acestor produse. Un review care sa aduca la cunoştinţa cititorilor nostri, posibilităţile gustoase şi sănătoase pe care le puteţi comanda online.
Wild forest – este compusă din Ana Rusu (fondatoarea conceptului Wild Forest) şi Andrei Tabacaru. Este vorba despre o echipă micuţă dar foarte dedicată şi pasionată în arta culinară.

La ce să ne asteptăm?

Wild Forest creează preparate de origine vegetală, bazate pe plante gustoase şi colorate, fără adaosuri şi produse rafinate. Se folosesc produse simple, locale, integrale şi neprocesate agresiv. Toate preparatele sunt create folosind ingrediente atent alese şi de cea mai bună calitate.
Dacă teai plictisit de aceeleasi gusturi – atunci este momentul încerci acest meniu inedit.
Când veţi răsfoi prin meniul lor online veţi observa opţiunile sunt diferite faţă de ceea cu ce eram obişnuiţi. Produsele au o culoare şi un gust deosebit.

Optiuni meniu

Eu am încercat supă cremă de spanaccare m-a impresionat destul de mult. Aroma de spanac nu este puternică – iar selecţia de condimente scoate din anonimat această supă. Are o textură foarte fină şi un gust deosebit.

Felul 2 am testat un burger vegan făcut dintr-o colecţie frumoasă de legume aşezate într-o chiflă de pâine cu maia. Gustul din nou este ceva nou. Desi am încercat ceva burgeri vegani – pot spune că acesta are un gust aparte. Ceea ce modifica eu la acest burger – trece la o chiflă făcută din făină integrală cu maia. Nu ştiu sigur dacă există această posibilitate momentan – dar recunosc mi-ar plăcea am şi varianta aceasta.

Desertul – pot zic acesta m-a impresionat cel mai mult. O prăjiturică Apple&Toffee cu totul deosebită, creată din curmale, fulgi de cocos, unt de cacao, mere deshidratate şi pudră de mesquite. Un curcubeu pe cerul gurii! M-a impresionat foarte mult combinaţia şi felul cum se îmbină gusturile este genial.

 

Dacă ar fi aleg un produs de catering – atunci alege cu siguranţă Wild Forest!
Dacă sunteţi curioşi descoperiţi şi alte opţiuni de meniuri atunci va îndemn accesaţi site-ul lor.

Leave a Reply