Mic Dejun, Retete, sucuri si smoothies
comment 1

Turmeric Latte – Matcha – Chaga Latte & Hot choco!

 

Cu toții am auzit de proprietățile benefice ale turmericului, ceaiului matcha sau a boabelor de cacao. Acestea conțin elemente pline de antioxidanți. Cele 4 variante de Latte-uri pe care vi le prezint în rândurile ce urmează, combină elemente care ne vor ajuta și mai mult la asimilarea nutrienților și astfel ne vom bucura la nivel maxim de beneficiile oferite de ele.

 

Cele 4 variante de Latte-uri sunt create de Vivolife, găsiți mai multe detalii aici! Ce pot să va spun că sunt gândite în așa fel încât latte-urile să rezulte atât delicioase dar în aceelasi timp să ofere un extra boost imunității atât de mult încercate în această perioada.

 

Golden Turmeric Latte

 

Turmeric Latte

 

Turmericul – ingredientul principal din acest latte este cunoscut pentru efectele lui antiinflamatoare. De asemenea Turmericul are puternice proprietăți antioxidante. Cu ajutorul acestuia organismul va combate mai ușor acțiunea radicalilor liberi.

Golden Turmeric mai conține și extract de ciupercă Coamă Leului (Lion’s Mane) pentru a stimula creierul și a combate inflamația. Ghimbirul și Cardamomul sunt adăugate pentru o aromă mai delicioasă!

Matcha Latte

 

Matcha Latte

 

Pudra de Matcha se obține prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Acest ceai este foarte apreciat în Japonia. Este ceaiul cu cele mai mari proprietăți antioxidante ce lupta împotriva acțiunii radicalilor liberi. Includerea acestui ceai în alimentația zilnică

Matcha conține de până la 350 de ori mai mulți nutrienți și antioxidanți decât ceaiul verde. Lupta cu virozele și bacteriile, întărește sistemul imunitar și ajută la protejarea ficatului.

Matcha Latte mai conține extract de ciupercă Cordyceps Militaris pentru a susține un nivel energetic sănătos și o mai bună concentrare.

 

Chaga Latte

 

Chaga Latte

 

Chaga este o ciupercă ce își extrage nutrienții din scoarță mestecenilor. Aceasta este bogată în potasiu, magneziu, calciu și fier). Chaga întărește sistemul imunitar, lupta împotriva răcelilor și infecțiilor. Lupta împotriva gastritei și poate înlocui cu succes cafeaua de dimineață. Are un efect energizant și un gust pământiu la fel ca și cafeaua.

Aromele dulci și picante din cardamom, scorțișoară și ghimbir ajută la obținerea unei arome delicioase.
Combinația Vivolife Chaga Latte este inspirată de o rețetă ayurvedică tradițională!

 

Cacao Hot Cioco Latte

 

 

Conține Pudra de cacao Raw, lapte de migdale pudra, scorțișoară ceylon pentru obținerea unei ciocolate calde delicioase! Conține și Ashwagandha care ajută la echilibrul hormonal și la reducerea nivelului de cortizol.

Mod de preparare Turmeric Latte

Metoda este aceeași pentru toate variantele de latte! Adăugăm apă caldă sau lapte (de migdale) în cazul meu și amestecăm împreună cu 1 linguriță din una din cele 4 variante de mai sus. Dacă doriți ca latte-ul să fie puțin mai dulce puteți adauga puțin sirop de arțar sau zahăr de cocos.

 

 

ALTE RETETE RECOMANDATE

HOMEMADE GRANOLA

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Negresă de post! Prajitură Brownie Vegană cu nucă! - DolceFarVerde


Leave a Reply