Retete, sucuri si smoothies
Leave a comment

Smoothies bogate în proteine usor de preparat acasa!

Smoothie bogate in proteine vegetale

 

Aceste smoothies bogate în proteine sunt delicioase și ușor de făcut. Smoothie-urile cu un conținut mai mare de proteine ​​pot chiar înlocui o masă.

Împachetate cu nutrienți, aceste smoothies bogate în proteine ​​homemade sunt super-ușor de creat. Tot ce îți trebuie sunt câteva ingrediente cheie, un blender și puțină imaginație.

De ce smoothies proteice?

Dacă nu știați, proteina ajută la reconstrucția și repararea mușchilor după un antrenament intens. În accelasi timp te face să te simți mai plin/ă, pentru un timp mai lung.

 

Când cumpărați smoothie-uri, acestea pot fi supraîncărcate cu zahăr procesat, carbohidrați și grăsimi nesănătoase. Realizându-vă propriile smoothie-uri, puteți controla exact ce și cât introduceți în blender.

 

Când gășiți alternative de lapte, asigurați-vă că alegeți variantele neîndulcite. Dacă aveți nevoie de putină dulceață, atunci încercați stevia, sirop de artar sau miere în loc de zahăr. Adăugarea de grăsimi sănătoase, precum avocado, face că băuturile să fie extrem de cremoase.

 

Pentru antioxidanți, încercați fructe de pădure proaspete / congelate sau pudră de cacao. Dacă doriți să vă îmbunătățiți aportul de fibre, adăugați ovăz, făină de in sau semințe de chia.

Smoothie nr 1 – Chocolate dream

 

 

Smoothies proteice aroma ciocolata

Ingrediente:

Smoothie 2: Strawberry summer

Smoothie bogate in proteine vegetale

 

Smoothies bogate în proteine aroma capsuni

 

Ingrediente:

Smoothie 3 Golden Turmeric

Smoothies bogate în proteine aroma turmeric

Ingrediente:

Mod de preparare: Simplu

Introducem într-un blender toate ingredientele mai sus menționate. Vrum vrum vrum 20-30 secunde până obținem consistentă dorită!

 

Alte retete recomandate

Bomboane proteice

 

Leave a Reply