sucuri si smoothies
Leave a comment

Smoothie tropical cu banană – rodie – kiwi și ciocolată!

Da da! Am acceptat o nouă provocare inițiată de această data de Gourmandelle si G21 Perfect Smoothie Vitality! Despre ce este vorba? Simplu! Dorim să vă convingem că prin consumul mai multor fructe și legume proaspete, vă veți simți mai bine – mai sănătoși – mai energici ! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sunt o mare consumatoare de fructe! Le ador! Le consum sub toate formele: Smoothies, Sucuri, Smoothie bowls sau pur și simplu fructele integrale! Îmi plac! Le iubesc! Fără fructe – viața ar fi monotonă și mult mai tristă / mai lipsită de culoare! Fructele sunt zemoase, dulci, parfumate – ce să mai spun – îmi îmbie toate simțurile!
Așadar, o să încerc în perioada următoare să vă conving să consumați și voi mai multe fructe! De ce? Pentru că acestea conțin multe vitamine, minerale, fibre!

Dacă nu aveți timp (pentru că s-ar putea să invocati și acest motiv 🙂 ) , am găsit o variantă prin care puteți chiar să comandați fructe la voi acasă – intrați pe site-ul gustautentic.ro!

 


 
Poate unele fructe nu vă plac în mod special, dar integrate si consumate sub formă de smoothie, s-ar putea să descoperiti o lume nouă – un paradis pentru papilele gustative!

Un blender ca modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate realiza smoothie-uri, gustari, cocktailuri, deserturi, înghețate naturale, șerbeturi și paste din fructe, legume și semințe. Datorită puterii enorme și a lamelor de înaltă calitate, Perfect Smoothie Vitality se mulează super bine pentru o dietă bazată sau îndreptată cât mai mult spre alimente proaspete.
 
Vă recomand să consumați fructe si legume de sezon! În această rețetă am folosit banane, kiwi, portocală și rodie (Rodia, daca nu stiati, este un fruct plin de vitamine, minerale și antioxidanti).

Ingrediente:

– 2 banane coapte
 
– 1 kiwi
 
– câteva feliuțe de portocală
 
– un sfert de rodie
 
– fulgi de cocos
 
– câteva pătratele de ciocolată raw (80% cacao)
 
– polen crud

Mod de preparare:

 
 Aici intervine partea amuzantă! Totul este gata în cel mai scurt timp posibil! Aproximativ 5 min 🙂
 
Cum? Introducem bananele în blender împreună cu un vârf mic de apă plată sau lapte vegetal și vrum vrum 10 secunde până ce se mixează bine și se transformă într-un smoothie cremos!
 
Apoi începem decorarea smoothie-ului! Eu am folosit portocală, kiwi, ciocolată 80%cacao, polen crud (care ajută la creșterea imunității), fulgi de cocos si rodie! A fost un adevarat deliciu!

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să îmi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol. Mă găseşti si pe facebook dolcefarverde 🙂. Poti da subscribe la blog sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

Leave a Reply