Știu că rețeta tradițională de pesto presupune să folosești muguri de pin și parmezan dar eu m-am gândit să transform această rețeta în una vegană mult mai simplă!
Rețeta mea de Pesto Vegan este atât de versatilă . . . merge combinată în diferite feluri și ghici ce? Este super simplu de preparat! Gata în 3 minute! Pentru aceasta rețeta de pesto vegan, sunt necesare doar câteva ingrediente simple si integrale! Mai este necesar un blender sau robot de bucătărie pentru a mixa totul împreună și gata!
Puteți folosi acest pesto vegan întins pe o felie de pâine crocantă, sau ca dressing într-o salată fresh sau poate ca sos pentru o porție de paste, topping într-o lipie sau tortilla. Sau merge presărat chiar și peste pizza!
Dacă nu aveți la dispozitie mult busuioc, încercați să îl combinați cu rucola, pătrunjel sau spanac. Sau de asemenea, puteți sări peste busuioc în întregime și să folosiți un amestec de pătrunjel și coriandru sau un amestec 50/50 de mentă proaspătă și spanac.
Ingrediente Pesto Vegan!
- una branzică Filgud
- o mâna mare de busuioc
- o mâna mare de baby spanac
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri fulgi de drojdie inactivi
- doi căței de usturoi românesc
- sare & piper
- apă
Mod de preparare Pesto Vegan:
Cea mai simplă rețeta ever! Introduci toate ingredientele într-un blender și mixezi până obții o textură verde creamosă! Hahaha mai simplu de atât nu se poate!
Partea cea mai bună la această rețeta … constă în faptul că este super versatilă! De exemplu o puteti combina cu:
Lipie din ovaz Homemade & Pesto Vegan
Toast cu pesto & Avocado
Paste din cartof dulce si Pesto Vegan
RETETA VIDEO
ALTE RETETE RECOMANDATE
CORNULETE DE POST CU BRANZA DE CAJU