Această înghețată vegană de ciocolată este epică! De ce? Pentru că este pur și simplu delicioasă! Și pentru că se prepară super simplu 🙂
Înghețată vegană de ciocolată care are doar 3 ingrediente! Este ridicol de cremoasă, delicioasă și nu necesită nici o mașină de înghețată. Am menționat că sunt doar 3 ingrediente?
3 ingrediente și 5 minute mai târziu rezultă o înghețată gata de savurat!
Ingrediente 2 porții :
- 4 banane medii congelate
- 3 linguri cacao pudră adica 15g ( eu am folosit varianta raw)
- 26ml sirop de arțar sau miere
Mod de preparare înghețată vegană de ciocolată:
Primul pas: Decojim bananele, le tăiem in bucățele și le dăm la congelator peste noapte. Vă sfătuiesc să folosiți banane cât mai coapte. Nu vă feriți de bananele care au coaja cu pete maro, pentru că fix acelea se pretează cel mai bine pentru acesta înghețată. Cu cât mai coapte cu atât mai dulce va rezultă înghețata.
Al doilea pas: Scoatem bananele de la congelator și le transferăm într-un blender cu putere mare. Dacă nu dețineți un blender performant atunci folosiți un robot de bucătărie. Vrum vrum vrum vreo 1- 2 minute până ce se transformă într-o compoziție cremoasă ca de înghețată.
Pasul 3: Adăugăm pudra de cacao și siropul de arțar! Vrum vrum încă 1 minut și gata! Înghețată este gata de inhatat!
Sper să o testați. Este cremoasă și delicioasă! Merge la fix într-o zi călduroasă de vara!
RETETA VIDEO
Alte retete recomandate
Dacă doriți o înghețată mai fresh cu fructe atunci va recomand înghețată de căpșuni sau înghețată de cireșe și vanilie! Ambele variante sunt super delicioase.