Deserturi rapide, Retete, Retete raw vegane
Leave a comment

Înghețată de căpșuni! Rețeta Video!🍦🍓

Înghetatăăăă ! Înghețată de vanilie! Înghețată cu ciocolată! Înghețată cu căpșuni! 😍 Cui nu îi place înghețata??? Cu siguranță ție îți place dragă cititorule 👌 – pentru că altfel nu ai fi dat click și nu ai fi fost curios/a să afli mai multe detalii despre cum se prepară această înghețată! 🍦🍨

A sosit anotimpul cald … haleluia :))) și cu singuranța ne va fi destul de dificil să nu poftim la o înghețată dulce și răcoritoare într-o zi toridă de vară! Intrebarea este : de ce să apelăm la o înghețată convențională care conține o grămadă de de ingrediente dubioase?

Rețeta mea de înghețată cu căpșuni este cea mai simplă rețetă de înghețată ever! 🤩 Conține doar 2 ingrediente! Nu conține lapte! Este 100% vegană . Fără prafuri, aditivi, coloranți … este cea mai simplă și sănătoasă înghețată!

Să trecem la treabă !

Ingrediente înghețată căpșuni:

  • 2 banane coapte bine
  • 200g căpșuni dulci

Mod de preparare înghețată căpșuni:

Pasul principal peste care nu putem sări – constă în congelarea fructelor!


Decojim bananele (cu cât coaja bananelor este mai pătată cu atât acestea sunt mai coapte și mai dulci) și le tăiem în bucățele.

Spălam și curățăm căpșunile, apoi le introducem împreună cu bananele într-o pungă închisă etanș.

Dăm fructele la congelator pentru minim 8 ore sau va recomand cel mai bine sa le tineti la rece peste noapte.

A doua zi scoatem fructele de la congelator, le introducem în blender. Atenție avem nevoie de un blender cu o putere de minim 1000w și care să prezinte un “împingător” din plastic care să te ajute să împingi fructele către lamele ascutile ale blenderului. În video se observa mai bine la ceea ce mă refer!

După aproximativ 2 minute de mixare rezultă o înghețată foarte mișto, cremoasă, delicioasă și mai ales sănătoasă!


🍦 🍓 RETETA VIDEO! 🍓 🍦

Leave a Reply