Mic Dejun, Retete, Retete raw vegane
Leave a comment

“Branzică” de caju homemade – Reteta video!

Suspinul tuturor veganilor și omnivorilor – Brânză! Cu toții știm cât de adictiv este gustul de brânză și cât de greu este să renunți la el(chiar și pentru o perioadă scurtă de timp). Și chiar și atunci când ai renunțat – tot mai poftești din când în când la un sandwich delicios pe care să întinzi o brânză delicioasă și cremoasă! Știu Știu! Amintirile pe care le ai din copilărie mâncând un sandwich cu brânzică sunt foarte prețioase și de aceea găsim foarte greu în a renunța!
 
Dacă crezi că este imposibil să reproduci gustul de brânză chiar în bucătăria ta – iaca totuși există un înlocuitor 1 la 1 cu gustul de brânză tartinabilă. Este homemade! Este făcută din ingrediente naturale! Necesită foarte puțin timp de preparare. Am testat pe cei apropiați – și toți și-au dat ok-ul. Are gust de brânzăăăă!

Ingrediente branzica de caju:

 
– 100g caju hidratat
 
– zeamă de la 1/2 lămâie
 
– 50 ml apă plată
 
– sare neiodată de salină
 
– 1 legătură mărar
 
– 1 legătură ceapă verde (3 fire)

  

Mod de preparare:

 
Simplu! Adăugăm ingredientele (caju, apă, lămâie și sare) în blender și vrum vrum până ce obținem consistența dorită. Sfatul meu ar fi să adăugați apa treptat pentru a obține o consistență pe placul vostru. Poate o doriti mai cremoasă sau mai puțin cremoasă! Aici las la latitudinea voastră! Voi sunteți stăpânii în casa voastră 🙂
 
Apoi adăugăm mărarul și ceapă verde tăiate mărunt! Amestecăm bine și apoi servim alături de prieteni și familie!

 

 

Pentru a obține această “branzică” cremoasă – eu am folosit blenderul Perfect Smoothie! Mai multe detalii despre acesta găsiți aici!

Este un ajutor desăvarsit în bucătăria mea. Mă ajută în prepararea laptelui vegetal, untului de arahide / migdale , tahinni, branzica de caju, înghețată si smoothies. Sincer poți să prepari orice în el!

Dorești să achiziționezi un blender profi la un preț bun? Atunci intră pe acest site şi poți obține un discount de 5% dacă introduci numele “dolcefarverde” la detalii 🙂

Mult Succes!

Dacă ai întrebări sau pur şi simplu doreşti să îmi spui cât de tare ţi se pare reţeta :P, îmi poţi lăsa un comment mai jos sub acest articol. Mă găseşti si pe facebook dolcefarverde 🙂. Poti da subscribe la blog sau like la pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile din lumea reţetelor sănătoase şi a nutriţiei echilibrate!

Leave a Reply