Consultatii
Leave a comment

Consultatii

Consultatii personalizate!

Nu reusesti sa scapi de poftele alimentare necontrolate? Nu poti sa renunti la dulciuri si alte alimente procesate? Te simti obosit si lipsit de energie? Te simti balonat si cu probleme digestive? Nu reusesti sa slabesti sau sa te mentii la greutatea dorita?

Eu personal am experimentat absolut toate senzatiile mai sus mentionate. Am experimentat pofte necontrolate, am fost dependenta de zahar si produse procesate. Dulciurile faceau parte din meniul meu zilnic. Am experimentat zile in care energia mea era la pamant! Aveam perioade cand reuseam sa slabesc printr-un regim ridicol de restrictiv, in care mancam foarte putin, ajungeam la greutatea dorita, iar ulterior ma premiam singura 🙂 ca sa sarbatoresc reusita, prin …..ghici ce? ….inghetata, napolitane, ciocolata, biscuiti. Reveneam de fiecare data la aceleasi obiceiuri nesanatoase!
Eu am invatat sa imi cunosc nevoile, acum stiu cum sa imi hranesc organismul, am citit multe carti in domeniul nutritiei si am urmat un curs acreditat care m-a invatat cum functioneaza organismul uman, de ce anume are nevoie si cum il putem regla in functie de necesitatile fiecaruia.

Ce urmarim prin aceste consultati private?

Consultatiile sunt menite sa te ajute pe tine sa te simti mai bine, mai sanatos, mai energic, si bineinteles sa te indrume spre un stil de viata echilibrat. Imi doresc ca tu sa ajungi iti cunosti organismul, necesitatile si poftele acestuia si bineinteles sa fi independent in alegerile tale culinare. Desi am invatat ca organismul functioneaza dupa anumite procese chimice bine definite, totusi fiecare din noi avem un metabolism cu o amprenta unica, care functioneaza diferit de la o persoana la alta. Fiecare dintre noi avem particularitatile noastre specifice, de aceea va invit sa descoperim impreuna ce stil alimentar vi se potriveste cel mai bine.

Cum vom face?

• Analizam impreuna stilul alimentar prezent;
• Identificam impreuna cauzele dezechilibrului alimentar;
• Organizam o planificare a meniului zilnic, facute in functie de nevoile tale si in functie de programul tau.
• Voi pune la dispozitie, tips and tricks si retete personalizate a-ti facilita drumul catre un stil de viata sanatos;
• Analizam si discutam saptamanal despre rezultatele obtinute, despre ce senzatii sunt experimentate vis a vis de schimbarea stilului alimentar si vom mula retetele in functie de ceea ce organismul transmite.
Consultatiile pot avea loc telefonic, online prin sedinte Skype sau ne putem intalni personal.
Daca nu ma cunoasteti inca, puteti afla mai multe despre mine aici.

Pentru mai multe detalii sau pentru a seta o programare ma puteti contacta pe facebook la adresa dolce far verde sau prin mail la adresa floriana@dolcefarverde.ro

Sanatate = Stare de bine

Leave a Reply